Skip to end of metadata
Go to start of metadata
Search

Best practice, Vidensdeling, FAQ

Har du en god ide, fundet en fejl eller mangel?

Hvis man ikke kan finde et svar på sit spørgsmål her, har fundet en fejl, har en god idé eller brug for support bedes man enten skrive til servicedesk@termik-ligaen.dk eller direkte oprette et issue i vores ServiceDesk

Med Jeres input bliver TERMIK-Ligaen bedre

Vi værdsætter alle konstruktive kommentarer og input - kun ved Jeres hjælp bliver TERMIK-Ligaen velfungerende og en success.

Sidste nyt

Kære alle,


I skrivende stund er alle Jeres knapt 500 emails med vedhæftede IGC filer blivet processeret af vores opdaterede services.

I første omgang har I blot fået en kvittering på, at vi modtaget og processeret log filen. Der er stadig nogle trin der skal kvalitetssikres inden I får en email med selve resultatet i og vi kan begynde at opstille resultaterne.

Men det ser rigtigt godt ud nu efter at vi i samarbejde med Naviter har identificeret en stribe regnefejl i SeeYou serveren vs SeeYou exe (vi unit-tester alt) som har medført en stribe ændringer i SeeYou serveren.

Næste email bliver således med det foreløbige resultat.

Ud over at email upload er ved at være helt på plads er vi også ved at være så langt, at vi en testfase snart kan arbejde med vores on-line editor til både up-load og registrering af opgaver. 

På TERMIK-Ligaens vegne,

Arne Boye-Møller

  • No labels